Editörden

Editörden

  • Yeşim Kirazlı

Turk J Osteoporos 2021;27(2):0-0

Sevgili Meslektaşlarımız,

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan COVID-19 hastalığı nedeniyle tüm sağlık personelinin üstün sorumluluk bilinci ve büyük özveriyle çalıştığı bu zor günlerin sonuna yaklaşmış olmayı gönülden diliyoruz. Pandemi sürecinde meslektaşlarımızın akademik faaliyetlere yönelik çabalarının devam ederek, dergimize basım için yayın akışı sürmesinden büyük mutluluk duyuyoruz.

Bu salgın nedeniyle tüm dünyada yapılması planlanan birçok bilimsel kongre iptal edilmiştir veya yüz yüze yapılan kongrelerin yerini online kongreler almıştır. Osteoporoz, Osteoartrit ve Kas İskelet Sistemi Hastalıkları Dünya Kongresi (WCO-IOF-ESCEO) de 26-29 Ağustos 2021 tarihlerinde online olarak yapılacaktır.

OSTEO 2021 “Osteoporoz, Osteoartrit ve Kas-İskelet Sistemi Ağrıları Kongresi” de 8-10 Ekim 2021 tarihlerinde Türkiye Osteoporoz Derneği ev sahipliğinde ve International Osteoporosis Foundation bilimsel desteği ile dijital platformda gerçekleştirilecektir. Kongrenin içeriğinde gerek akademik çalışma ve araştırmalarda gerekse günlük hekimlik uygulamalarında önemli yer tutan; osteoporoz ve osteoartrit yanında ağrıya, yaşam kalitesinde olumsuz etkilenmelere ve iş gücü kaybına neden olan farklı kas iskelet sistemi sorunlarına da kapsamlı olarak yer verilmiştir. Kongre programı bilimsel ve sosyal açılardan siz değerli meslektaşlarımızın katılım ve katkıları ile zenginleşecektir.

Siz değerli meslektaşlarımıza çalışmalarınızda kolaylıklar diler; akademik faaliyetlerde yüz yüze buluşacağımız günlerin yakın olması arzusuyla, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Editör
Prof. Dr. Yeşim Kirazlı