Editörden

Editörden

  • Merih Saridogan

Turk J Osteoporos 2009;15(3):-

Degerli meslektaslarim,


2009 yilinin son sayisi ile bir yili daha geride birakmaktayiz. Umarim hepiniz saglikli, basarili, verimli ve mutlu bir yil geçirmissinizdir.


Bir yil boyunca yogun is tempolari içinde zaman ayirarak hakemlik yapan degerli ögretim üyesi arkadaslarima sonsuz tesekkürler.


Dergimizde yayinlanan tüm makale yazarlarina, degerli arastirmalari ile dergimizin devamliliginda katkilarindan dolayi tesekkür eder, çalismalarinin devamini dilerim.


Bu sayimizda 18-21 Mart 2010 tarihleri arasinda Antalya/Cornelia Diamond Otel’de gerçeklestirilecek olan 4. Ulusal Osteoporoz Sempozyumu’nun 1. duyurusunu da bulacaksiniz. Amacimiz hepimizin katilimi ile gerek bilimsel, gerekse sosyal yönden doyurucu bir sempozyum gerçeklestirebilmektir. Sempozyumun konusu “Yaslanan Kemik, Kirilgan Kemik’’dir. Günümüz toplumunda yasli nüfusun giderek arttigi göz önüne alindiginda ilgi çekici bir sempozyum olacagini ümit etmekteyiz. Sizleri aramizda görmek bizleri onurlandiracaktir.Hepinize yeni yilda saglik, basari ve mutluluk dileklerimle saygilarimi sunarim…