Editörden

Editörden

  • Merih Saridogan

Turk J Osteoporos 2002;8(3):-

Degerli meslektaslarim,


1, Ulusal Osteoporoz Kongresi’nde sizlerle dergimizle birlikte beraber olmaktan çok mutluyuz. Böyle bir kongrenin gerçeklestirilmesinde büyük emekleri olan basta kongre baskani Prof. Dr. Yesim Gökçe Kutsal olmak üzere, tüm düzenleme kurulu üyelerine tesekkür ediyoruz.


Derginin bu denli kapsamli olabilmesinde katkilari olan tüm yazarlara tesekkür ediyor, katilimlarimizin devamini diliyoruz.


Dernekten size iletmek istedigimiz haberlerimiz de var. 20 Eylül 2002 tarihinde Osteoporoz Dergisi Genel Kurulu yapilmis ve yeni Yönetim Kurulu seçilmistir. Türkiye Osteoporoz Dernegi yeni yönetim kuruluna; Prof.Dr. Sema ÖNCEL, Prof.Dr. Berrin DURMAZ, Prof.Dr. Yesim KIRAZLI, Prof.Dr. Özlen PEKER, Prof.Dr. Yesim Gökçe KUTSAL ve Prof.Dr. Merih Eryavuz SARIDOGAN seçilmislerdir. Dernek bundan böyle faaliyetlerini Dokuz Eylül Üniversitesi Fiziksel Tip ve Rehabilitasyon Anabilim Dali’nda sürdürecektir. Eski yönetim kuruluna, sayin Prof.Dr. Gülay DINÇER’in sahsinda 2 yillik hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyor, yeni yönetim kuruluna çalisma dönemlerinde basarilar diliyoruz.


Bu sayida, kongrede poster olarak sunulan çalismalarin tam metinlerini basmaya basladik. Yetistiremeyen meslektaslarim yine tam metinlerini gönderirlerse, bir sonraki sayida dergide bailacaktir. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.


Bilimsel ve sosyal yönden dolu dolu yasayacagimiz bu kongrenin basarili geçmesi dileklerimizle sevgi ve saygilarimi sunarim.