Editörden

Editörden

  • Merih Saridogan

Turk J Osteoporos 2006;12(4):-

Degerli meslektaslarim;


2006 yilinin sonuna yaklastigimiz bu günlerde 4. sayimizla karsinizdayiz.


Sizlerin de fark edebilecegi gibi dergimiz su siralarda Excerpta Medica/EMBASE ve Index Medicus/Medline yabanci yayin dizinlerine girmek için hazirlik içinde. Bu nedenle bu sayimizdan itibaren yazarlara bilgi bölümü ve dergiyle ilgili bazi önemli bilgiler Ingilizce olarak da yer almakta.


Dergimizin 11 yillik yayin hayatinda düzenli yayinlanmasi, arastirma sayisinin tüm yazilar içinde oraninin % 80’lere yaklasmasi, hakemli bir dergi olmasi gibi özellikleri ile bu tip dizinlerine girme sansi ve hakki oldugunu düsünmekteyiz. Gelin el birligi ile dergimizi bu tip dizinlerine tasiyalim. Bu konuda göstereceginiz özen için tesekkür ederim.


Dernek haberleri olarak daha önce de belirttigim gibi yeni adresimizde faaliyetlerimiz devam etmekte. Dernek web sayfasi www.osteoporoz.org.tr su anda yenilenmekte. En kisa sürede tekrar aktif hale getirilecektir. E-mail adresimiz de yenilendi. Bundan sonra mesajlarinizi [email protected] veya [email protected] adresine gönderebilirsiniz.


Hepinizin bildigi gibi Türkiye Osteoporoz Dernegi aktivitesi olarak 6-8 Nisan 2007’de Ankara’da “21. Yüzyilda Osteoporoz” Sempozyumu yapilacak.Sempozyum bilgilerine www.osteoporoz.2007.org adresinden ulasabilirsiniz.


2007 yilinda hepinize saglik, mutluluk ve basari dilegi ile Nisan ayinda Ankara’da bulusmak üzere saygilarimi sunarim.