Editörden

Editörden

  • Merih Sarıdoğan

Turk J Osteoporos 2006;12(3):0-0

Degerli meslektaslarim;


Bir yaz döneminin ardindan 3. sayi ile hepinize merhaba.


Dergimiz 2006 yili basindan beri online makale kabulüne ve degerlendirmesine baslamistir. Dergide yayinlanmasini istediginiz makalelerinizi www.journalagent.com/osteoporoz sitesine girerek bizlere ulastirabilir ve makalelerinizin akibetini buradan ögrenebilirsiniz. Önümüzdeki yil içinde de Index Medicus’a basvurabilmek için çalismalarimiz baslamistir. Bu konu ile ilgili olarakm akale yazim kurallarinda bazi degisiklikler görülmektedir. Bu nedenle dergi yazim kurallarinin tekrar gözden geçirilmesi ve sartlara uygun sekilde makale gönderilmesi gerekmektedir. Bu konuya özen göstereceginiz için sizlere simdiden tesekkür ederim.


Dernegimizden size güzel haberlerimiz var.


Dernek bir mülk satin alarak yeni yerine tasinmistir. Ataköy 4. kisimdaki yeni yerimizde yapilan genel kurul toplantisinda dernekler tüzügündeki degisiklige dayanarak eski yönetim kurulunun 1 yil daha görevine devam etmesine karar verilmistir.


Bir diger haberimiz de 6-8 Nisan 2007’de Ankara’da yapilacak olan “21. Yüzyilda Osteoporoz” konulu sempozyum. Sempozyumla ilgili bilgiler dergi içinde yer almaktadir. Sempozyum bilgilerine www.osteoporoz2007.org sitesinden ulasabilirsiniz. Ayrica dernegimizin web sayfasinda bu sempozyum ile ilgili link mevcuttur.


Basarili ve saglikli günler dilegi ile saygilarimi sunarim.